Rüyada bir erkek numaranızı isterse

Rüyada bir erkek numaranızı isterse dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkek numaranızı isterse gördüyseniz:

  • Bazı maddi zorluklar olabilir.

Rüyada bir erkek numaranızı isterse kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına inanılır.

Rüyada erkek erkek bebek görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek ile erkek ilişkiye girmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek erkek cinsel organı görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına yorulur.

Rüyada erkek ebe rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kör erkek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine inanılır.

Rüyada seven bir erkek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işarettir.

Rüyada erkek gördüm hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments