Rüyada abdest alırken

Rüyada abdest alırken hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, iş hayatında terfi alınacağına, kazancı arttıracağına, sağlığının geri geleceğine, rahat şekilde yaşayacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada abdest alırken gördüyseniz:

  • Platonik aşklar veya gizli ilişkiler kurma eğiliminin arttığı bir aya giriyorsunuz.

Rüyada abdest üstüne abdest almak yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada abdest al denmesi işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına delalettir.

Rüyada tam abdest alamamak çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işaret eder.

Rüyada namaz abdest hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine delalet eder.

Rüyada abdest bozmak sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada abdest etmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, sıhhat ve moral bulacağına alamet eder.

Rüyada abdest yapmak hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada un ile abdest almak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments