Rüyada birinin duvara yazı yazdığını görmek

Rüyada birinin duvara yazı yazdığını görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine işaret eder.

Rüyada birinin duvara yazı yazdığını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle ilgili gelişmeler bazı işleriniz ya da yapacağınız yolculuklar açısından engelleyici olabilir.

Rüyada birinin duvara yazı yazdığını görmek eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada duvara yazı yazdığını görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinin yazı yazdığını görmek verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Rüyada birinin deftere yazı yazdığını görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahtaya yazı yazdığını görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada daktilo ile yazı yazdığını görmek gönlünce bir yaşam süreceğine, saadete ereceğine alamet eder.

Rüyada kızımın yazı yazdığını görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunun yazı yazdığını görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments