Rüyada alev topu

Rüyada alev topu kederlerinin son bulacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına yorulmaktadır.

Rüyada alev topu gördüyseniz:

  • Doğru gitmeyen şeyler varsa harekete geçmeniz, değişiklik yapmanız işe yarayacaksa değişiklikten kaçınmamanız gerekiyor.

Rüyada bir evin alev alev yandığını görmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada alev alev yanan birini görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada alev alev yangın görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine yorulur.

Rüyada evin alev alev yanması alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine yorulur.

Rüyada bir evin alev alev yanması hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada alev alev yanan ev görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, zor durumların biteceğine yorulur.

Rüyada alev alev yanmak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına alamet eder.

Rüyada alev alev yanan soba görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, sevinçli haberler geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments