Rüyada birinin kapı sildiğini görmek

Rüyada birinin kapı sildiğini görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, bunun da geleceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kapı sildiğini gördüyseniz:

  • Maddi gelirlerinizi arttırıcı yeni yollar söz konusu olabilir.

Rüyada birinin kapı sildiğini görmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, dargınların barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapı sildiğini görmek ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kapı sildiğini görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin merdiven sildiğini görmek maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına alamet eder.

Rüyada birinin yer sildiğini görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, umutlarının kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin halı sildiğini görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada birinin masa sildiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına işarettir.

Rüyada başka birinin cam sildiğini görmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments