Rüyada birinin sana zarar vermesi

Rüyada birinin sana zarar vermesi atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, evini ve ailesini unutacağına, her zaman neşeli olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sana zarar vermesi gördüyseniz:

  • Bazılarınız sevdikleri kimselere düşündükleri hediyeyi alabilecekler.

Rüyada birinin sana zarar vermesi ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sana zarar vermeye çalışması birçok firmadan iş teklifi geleceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada birinin sana zarar verdiğini görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdığın birinin sana zarar vermesi problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına işarettir.

Rüyada ölünün sana zarar vermesi mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada cinin sana zarar vermesi büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sana zarar vermesi büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin sana zarar vermek istemesi evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments