Rüyada boklu bez atmak

Rüyada boklu bez atmak şansın ve kısmetin açık olacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, doğru yatırımlar yapacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada boklu bez atmak gördüyseniz:

  • Borç-alacak, miras meseleleri bakımından daha şanslı olabilir, aradığınız krediyi kolaylıkla bulabilirsiniz.

Rüyada boklu su basması yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada boklu su temizlemek işlerine dört elle sarılacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boklu bez atmak çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boklu tuvalet başarı kazanılacağına, onun her zaman başında olacağına inanılır.

Rüyada evi boklu görmek yüksek mertebeye geleceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine ve verimli olacağına delalettir.

Rüyada boklu görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada boklu wc görmek şansının ve kısmetlerinin açılacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine delalettir.

Rüyada boklu çamaşır çarelere ve çözümlere ulaşacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments