Rüyada cam kustuğunu görmek

Rüyada cam kustuğunu görmek çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam kustuğunu gördüyseniz:

  • Ayrrıca çok arzu ettiğiniz bir şeyi satın alabilirsiniz.

Rüyada eşinin kustuğunu yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, üzüleceğine ve kırılacağına tabir olunur.

Rüyada cam kustuğunu görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, büyük bir ihanete uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada kustuğunu yutmak onlardan medet umacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine delalettir.

Rüyada birinin küstüğünü yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada taş kustuğunu görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kan kustuğunu görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pilav kustuğunu görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğun kustuğunu görmek sıkıntılarına ortak olacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments