Rüyada ablanın ameliyat olduğunu görmek

Rüyada ablanın ameliyat olduğunu görmek yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, kalp kırmayacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, üzüntülerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ablanın ameliyat olduğunu gördüyseniz:

  • Hayat görüşünüz veya birlikte zaman geçirmek istediğiniz kişiler farklılaşabilir.

Rüyada ablanın ameliyat olduğunu görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ablanın öldüğünü bilmek yakında başlayacak aşk macerasına, çok yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada ablanın öldüğünü görmek diyanet çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına işarettir.

Rüyada ablanın öldüğünü görüp ağlamak işinde çok büyük bereket göreceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına delalettir.

Rüyada ablanın hasta olduğunu görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ablanın doktor olduğunu görmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ablanın gelin olduğunu görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına delalettir.

Rüyada ablanın kocasının öldüğünü görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments