Rüyada amcanın boğulduğunu görmek

Rüyada amcanın boğulduğunu görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, emrinde insan çalıştıracağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine rivayet eder.

Rüyada amcanın boğulduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerine karşı çıkılsa da, siz kendi ihtiyaçlarınızı dile getirmekte ısrar edebilirsiniz.

Rüyada amcanın boğulduğunu görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına işaret eder.

Rüyada amcanın çağırması bol para kazanacağına, aşık olacağına işaret eder.

Rüyada amcanın karısı yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına işaret eder.

Rüyada amcanın hastalanması rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, hayatının bir anda renkleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada amcanın ağlaması durgunlaşacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada amcanın gülümsemesi hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada amcanın sinirlenmesi kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada amcanın dövdüğünü görmek çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments