Rüyada dost görmek

Rüyada dost görmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, işinin aksayacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada dost gördüyseniz:

  • Hayatınızda çok önemli yer tutacak birisiyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada dost kazığı ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine delalettir.

Rüyada dost görmek rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs dost görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpekle dost olmak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada eski bi dost görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, zor durumlarda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanını dost görmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dost ile kavga etmek zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpek ile dost olmak bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments