Rüyada düşmanla iyi olmak

Rüyada düşmanla iyi olmak daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada düşmanla iyi olmak gördüyseniz:

  • Ağızdan kaçan kelimeler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada düşmanla iyi olmak de rahatının yerine geleceğine, hayır duaları alınacağına inanılır.

Rüyada düşmanla iyi anlaşmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına delalettir.

Rüyada düşmanla güreşmek sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanla karşılaşmak hayatının güllük gülistanlık olacağına, yaşamın kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada düşmanla boğuşmak yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanla yatmak tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanla görüşmek geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanla dertleşmek çıkar için insanlara zulmetmeye, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments