Rüyada duvara yapışmak

Rüyada duvara yapışmak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada duvara yapışmak gördüyseniz:

  • İkili ilşkilerine dikkat etmelisin.

Rüyada duvara yazmak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvara dayanmak çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvara çizmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, hararetli olayların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada düz duvara tırmanmak kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir duvara tutunmak ana baba sözü dinlemeye, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada duvara yapışmak maddi konularda kayıplar olacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına rivayet eder.

Rüyada duvara tırmanma esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine işarettir.

Rüyada duvara toslamak allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments