Rüyada ekmeğe çiş yapmak

Rüyada ekmeğe çiş yapmak iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada ekmeğe çiş yapmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı veya öfkenizi belli etmeniz sizin aleyhinize durumlar yaratabilir.

Rüyada ekmeğe pislemek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına delalet eder.

Rüyada ekmeğe çiş yapmak verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ekmeğe yağ sürmek işinize ve hanenize bereket geleceğine, üzüntülü günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ekmeğe tuz dökmek onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğe margarin sürmek kendi geleceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ekmeğe ayakla basmak geçmişini arkada bırakacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada ekmeğe bal sürüp yemek alınan borçların geri ödenemeyeceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments