Rüyada erkek kokusu duymak

Rüyada erkek kokusu duymak kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, dargınların barışacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, yetim sevindireceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada erkek kokusu duymak gördüyseniz:

  • Başkalarının hataları yüzünden zor durumda kalabilirsiniz, kayıp yaşamamak için ön tedbir almakta fayda var.

Rüyada erkek kokusu duymak kendisi için faydalı şeyler yapacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada erkek bebek kokusu görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine yorulur.

Rüyada bir erkek parfüm kokusu almak işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek kokusu attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek parfüm kokusu almak hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Rüyada bal kokusu huzur kaçıran olayların sona ereceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada süt kokusu ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kan kokusu bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments