Rüyada eşinin evlendiğini görmek

Rüyada eşinin evlendiğini görmek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Maddi, romantik veya diğer alanlardaki girişimlerinizde hareketlilik söz konusu olabilir.

Rüyada eşinin evlendiğini görmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kadının eşinin evlendiğini görmek sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin tekrar evlendiğini görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada boşandığı eşinin evlendiğini görmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, ruhsal olarak etkileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin ikinci kez evlendiğini görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin bir arkadaşınla evlendiğini görmek kazançlı işler yapılacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına yorulur.

Rüyada eşinin başkasıyla evlendiğini görmek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin kardeşiyle evlendiğini görmek toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments