Rüyada eşinin silahla yaralandığını görmek

Rüyada eşinin silahla yaralandığını görmek kendisine yeni uğraşlar bulacağına, büyük bir karar verileceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, faydalı şeyler yapacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, geniş bir ev satın alacağına delalettir.

Rüyada eşinin silahla yaralandığını gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda bakış açınız gerçek hayatın veya mevcut durumun gerçeklikleriyle örtüşmüyor olabilir.

Rüyada eşinin silahla yaralandığını görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada babanın silahla yaralandığını görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine işarettir.

Rüyada oğlunun silahla yaralandığını görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet eder.

Rüyada silahla yaralandığını görmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada silahla birinin yaralandığını görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin başından yaralandığını görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada eşinin savaşta yaralandığını görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments