Rüyada eşinin yatağa çiş yaptığını görmek

Rüyada eşinin yatağa çiş yaptığını görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin yatağa çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından ise, kafanız karışmaya başlıyor.

Rüyada eşinin yatağa çiş yaptığını görmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine yorulur.

Rüyada eşinin yatağa kaka yaptığını görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatağa kaka yaptığını görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına tabir olunur.

Rüyada büyük abdestini yatağa yaptığını görmek kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yatağa kaka yaptığını görmek rahmete vesile olacak gelişmelere, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yatağa kaka yaptığını görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun yatağa kaka yaptığını görmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatağa çiş yaptığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments