Rüyada eski eşin ölmesi

Rüyada eski eşin ölmesi eline geçen gelirin de çoğalacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yeni bir eve sahip olunacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski eşin ölmesi gördüyseniz:

  • Yükü birlikte çalıştığınız kimselere yıkmaktasınız.

Rüyada eski eşin hamile malların çoğalacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski eşin af dilemesi içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada eski eşin tutuklanması kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine yorulur.

Rüyada eski eşin bağırması kazançlı işler yapılacağına, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına rivayet eder.

Rüyada eski eşin ölmesi vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşin konuşması ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşin kaçması herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine delalettir.

Rüyada eski eşin çocuğunu sevmek rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments