Rüyada eski eşten ayrılmak

Rüyada eski eşten ayrılmak can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine alamet eder.

Rüyada eski eşten ayrılmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınıza ya da sevgi içerikli ilişkilerinize zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada eski eşten ayrılmak zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, kazancın yetmez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski eşten mektup almak çok yıpranacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine alamet eder.

Rüyada eski eşten para istemek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine işarettir.

Rüyada eski eşten hamile olduğunu görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada eski eşten boşanmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine inanılır.

Rüyada eski eşten tokat yemek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine işarettir.

Rüyada eski eşten hediye almak büyük başarılar kazanılacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine inanılır.

Rüyada eski eşten mesaj almak sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, hayatından çıkaracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments