Rüyada etek yikamak

Rüyada etek yikamak yokluk ve fakirlik içinde olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine yorulur.

Rüyada etek yikamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki birisinin beklenmedik tavırları ya da hareketleri nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada etek üstüne etek giymek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada etek yikamak dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına alamet eder.

Rüyada ekose etek mallarının artacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etek bakmak çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada çiçekli etek güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine inanılır.

Rüyada gri uzun etek engel tanımayan biri olacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada etek sökmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada etek kaldırmak uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yaşama isteğinin artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments