Rüyada evde köpek balığından kaçmak

Rüyada evde köpek balığından kaçmak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, uzun yaşayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına tabir olunur.

Rüyada evde köpek balığından kaçmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişiler ya da farklı kültürler ilginizi çekebilir.

Rüyada evde köpek balığından kaçmak mallarının eksileceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada köpek balığından korkmak çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde köpek balığından kaçmak iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına delalet eder.

Rüyada köpek balığından kurtulmak istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına delalet eder.

Rüyada köpek balığından kaçıp kurtulmak yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, dişe diş savaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini köpek balığından kurtulmak ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek balığından kaçmak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek balığından saklanmak ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Yılmaz Aygurler

Evde köpek balığı yakalandı, üstünde örtü vardı , Küçük bir çocuk galiba torunum ve kuşu vardı. Örtüyü kaldırınca hareket etti ,yassı ve testere gibi dişleri vardı. Kuş uçarak gagasını iki üç kere balığın ağzına vurdu. Sonra ben çağırdım kuşu ve kapıyı örtüm, dış kapıyı açtım kuş uçarak gitti, daha sonra aynı işlemi köpek balığı için yapacaktım uyandim