Rüyada anneye yaslanmak

Rüyada anneye yaslanmak sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, üçüncü gözünün açılacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada anneye yaslanmak gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz konularda ise, ambalajdan ziyade içeriğe önem verin.

Rüyada anneye alınmak dertlerin bitip huzura erileceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada anneye dövmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, hem mal ve para kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada anneye muz vermek ayıplı yolara sapacağına, iyi hissedileceğine işarettir.

Rüyada anneye su vermek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına alamet eder.

Rüyada anneye bir şey sormak dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneye gitmek yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada anneye dokunmak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada anneye yaslanmak iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, her anlamda güçleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments