Rüyada evin duvarını tamir etmek

Rüyada evin duvarını tamir etmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, malının da eksilmeyeceğine, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına delalettir.

Rüyada evin duvarını tamir etmek gördüyseniz:

  • Aileniz sık sık onları ihmal ettiğinizden yakınıyor.

Rüyada evin duvarını tamir etmek aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada evin duvarını görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, ünleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin duvarını silmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada evin duvarını yıkamak ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada evin dış duvarını yıkamak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yaşamına renk geleceğine tabir olunur.

Rüyada evin duvarını kazmak sevdiği birine hediye alacağına, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına yorulur.

Rüyada evin duvarını çatlak görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin duvarını mavi görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, başarılarının eksilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments