Rüyada evin üstünde kara bulut görmek

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada evin üstünde kara bulut gördüyseniz:

  • Kendinize dönük olacaksınız.

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin üzerinde kara bulut görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstünde kara bulut görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara bir bulut görmek İslami olarak da allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada kara bulut ve hortum görmek huzurunun yerine geleceğine, hayır işleri yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara bulut görmek diyanet yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada kara bulut ve yağmur görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde kara bulut görmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments