Rüyada füze yapmak

Rüyada füze yapmak çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına işaret eder.

Rüyada füze yapmak gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda iş, rahatsız edici durum veya bir sürü detayla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada füze almak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada füze yapmak rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine yorulur.

Rüyada eve füze atılması sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hileye, fesada bulaşacağına delalettir.

Rüyada füze ile uçmak bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada füze düştüğünü görmek patron koltuğuna yükseleceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evine füze düşmesi dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada nükleer füze patlaması düzenli bir işe kavuşulacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçak füze görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments