Rüyada gemide saklanmak

Rüyada gemide saklanmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemide saklanmak gördüyseniz:

  • Yeni yıla girerken belli aktivitelerinizi daha fazla zevk alacağınız şekilde organize edebilirsiniz.

Rüyada gemide kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada gemide saklanmak büyük başarılar kazanılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada gemide binmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine inanılır.

Rüyada gemide yasamak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine işaret eder.

Rüyada gemide güneşlenmek borçlarının çoğalacağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine rivayet eder.

Rüyada gemide tek olmak emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına delalettir.

Rüyada gemide su görmek rüya sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemide savrulmak herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments