Rüyada gözlerini temizlemek

Rüyada gözlerini temizlemek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, yardım edeceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerini temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı jestleriniz veya sürprizleriniz sevdiğiniz kişileri mutlu edebilir.

Rüyada gözlerini zor açmak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına alamet eder.

Rüyada gözlerini ela görmek kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına yorulur.

Rüyada gözlerini sürmelemek yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gözlerini açamamak problemlerinin biteceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlerini mor görmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına yorulur.

Rüyada gözlerini temizlemek huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlerini kısmak kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine delalet eder.

Rüyada gözlerini kapatmak çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments