Rüyada gül dükkanı görmek

Rüyada gül dükkanı görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül dükkanı gördüyseniz:

  • Dürüst olmakta zorlanacağınız durumlar varsa bazı konu veya kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Rüyada kıyafet dükkanı hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına delalet eder.

Rüyada şekerci dükkanı yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine delalet eder.

Rüyada gümüş dükkanı ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, rahat bir hayata sahip olmaya alamet eder.

Rüyada dükkanı bulamamak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada gözlük dükkanı kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına işaret eder.

Rüyada takı dükkanı çok hayırlı adımların atılacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada perde dükkanı çabalarının boşa çıkacağına, başarılar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada çiçek dükkanı çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments