Rüyada hafif makyaj yapmak

Rüyada hafif makyaj yapmak telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına delalet eder.

Rüyada hafif makyaj yapmak gördüyseniz:

  • Özel bir konuyu kontrol altına alamamanız durumunda zararlı sonuçlar doğabilir.

Rüyada hafif makyaj yapmak herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, hayırlı haberler duyacağına rivayet eder.

Rüyada hafif diş ağrısı çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına işarettir.

Rüyada hafif yanmak fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hafif bıçaklanmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hafif kar görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine delalettir.

Rüyada hafif yağmur görmek uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada hafif kel olduğunu görmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada hafif zelzele görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments