Rüyada hamile kadının karnını sevmek

Rüyada hamile kadının karnını sevmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek gördüyseniz:

  • Hayattan keyif almanızı sağlayacak görüşmeler, ziyaretler, seyahatler veya kendinizi nasıl şımartıyorsanız, o türde her şey hayata daha olumlu bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada hamile kadının karnını sevmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sorunların teker teker aşılacağına alamet eder.

Rüyada hamile bir kadının karnını görmek ancak allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına yorulur.

Rüyada hamile kadının karnını dinlemek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada hamile kadının karnını görmek afiyette giden düzeninden olacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının karnını okşamak ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada hamile kadının karnını öpmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının karnını sevmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine inanılır.

Rüyada bir kadının karnını görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments