Rüyada ihtiyar

Rüyada ihtiyar üzeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, daha büyük adımlar atılacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada ihtiyar gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde sezgileriniz ne diyorsa o şekilde ilerlemelisiniz.

Rüyada ihtiyar ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet eder.

Rüyada ihtiyar görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine delalettir.

Rüyada ihtiyar nine görmek çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ihtiyar birinin gençleşmesi sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, epey bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ihtiyar çift görmek zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına inanılır.

Rüyada huysuz ihtiyar görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Rüyada ihtiyar kadın görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına işaret eder.

Rüyada sakallı ihtiyar görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments