Rüyada ince kaş

Rüyada ince kaş çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, hayırlı haberler alınacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ince kaş gördüyseniz:

  • Değişiklik kapıda veya yaşanmış olan değişikliği güleryüzle kabullenmekte fayda var.

Rüyada ince ince kar yağdığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada ince ince yağmur yağması yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ince ince yılan görmek güzel huylarını terk edeceğine, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine işaret eder.

Rüyada ince kaş borçlarını kolayca ödeyeceğine, yaşamının uzun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ince kum etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada ince kar görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, evi yoksa ev alacağına rivayet eder.

Rüyada ince bilek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ince bit görmek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments