Rüyada kapıya vurma

Rüyada kapıya vurma zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kapıya vurma gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kar edebilmek amaçlı bazı ön plana çıkmamış fikirleriniz olabilir.

Rüyada kapıya tıklamak maddi olarak eksiye düşüleceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıya yağ sürmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kapıya vurma rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine delalet eder.

Rüyada kapıya ateş edilmesi onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada demir kapıya tırmanmak kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına rivayet eder.

Rüyada kapıya alacaklı gelmesi yaşamın daha kolay hale geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıya dilenci gelmesi kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine delalettir.

Rüyada kapıya ekmek asmak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments