Rüyada keçi sütü

Rüyada keçi sütü ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçi sütü gördüyseniz:

  • Daha ayağı yere basan sunumlar yapmak, öneri veya açıklamalar getirmek ya da sözler vermek istediğinizi elde etmenizde size daha fazla fayda sağlayabilir.

Rüyada keçi ve keçi sütü görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçi ve keçi yavrusu görmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, isteklerinin erteleneceğine delalettir.

Rüyada ölü keçi sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işarettir.

Rüyada keçi ve kar görmek yetkili bir göreve atanacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir keçi görmek dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada keçi saldırısı canının kıymetini bileceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada keçi boku hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına rivayet eder.

Rüyada keçi ısırması mutluluğun günden güne daha da artacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments