Rüyada kedi yavrusu doğurmak

Rüyada kedi yavrusu doğurmak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, borçlarının ödeneceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, umutsuzluk yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kedi yavrusu doğurmak gördüyseniz:

  • Yapabilecekleriniz konusunda kendinizi hafife alıyorsunuz.

Rüyada evde kedi ve kedi yavrusu görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, en küçük sorunda parlayacağına alamet eder.

Rüyada kedi ve kedi yavrusu görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına yorulur.

Rüyada kedi kedi yavrusu görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına tabir olunur.

Rüyada kedi ve yavrusu aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine tabir olunur.

Rüyada kedi yavrusu doğurmak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yüzün güleceğine yorulur.

Rüyada kedi yavrusu gördüm yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu ısırması temiz ve yeni bir sayfa açacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedi yavrusu yakalamak sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments