Rüyada kendi elinde kavun görmek

Rüyada kendi elinde kavun görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine işarettir.

Rüyada kendi elinde kavun gördüyseniz:

  • Yani fırsatlan yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Rüyada kendi elinde kavun görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin elinde kavun görmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada baskasinin elinde kavun görmek insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, kendisini işine veremeyeceğine işaret eder.

Rüyada elinde kavun görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına inanılır.

Rüyada birisinin elinde kavun görmek rahatın ve huzurun yerine geleceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine işaret eder.

Rüyada ölünün elinde kavun görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kendi elinde para görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi bokunu elinde görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments