Rüyada kendi kirpiğinin uzadığını görmek

Rüyada kendi kirpiğinin uzadığını görmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi kirpiğinin uzadığını gördüyseniz:

  • Temmuz ayı başına kadar, verdikleri sözleri yerine getiremeyen kişiler sizi şaşırtabilir.

Rüyada kendi kirpiğinin uzadığını görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına yorulur.

Rüyada kirpiğinin uzadığını görmek azap çektiğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kirpiğinin uzadığını görmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçlarının uzadığını görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi dilinin uzadığını görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi boyunun uzadığını görmek yeni bir hayat kurulacağına, dertlerin son bulacağına inanılır.

Rüyada kendi saçının uzadığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi tırnağının uzadığını görmek maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments