Rüyada kendi sütünü sağmak ne demek

Rüyada kendi sütünü sağmak ne demek şükrederek yaşayacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, büyük aksilikler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kendi sütünü sağmak ne demek gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin bir süreden beri sizinle kontak kurmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz.

Rüyada kendi sütünü sağmak ne demek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi sütunu sağmak keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi sütünü sağmak diyanet ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada sütünü sağmak bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada anne sütünü sağmak kazancın her geçen gün daha da artacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına alamet eder.

Rüyada ineğin sütünü sağmak atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada atın sütünü sağmak bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, muradın yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada koyunun sütünü sağmak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments