Rüyada arpa çalmak

Rüyada arpa çalmak çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına alamet eder.

Rüyada arpa çalmak gördüyseniz:

  • Çözümlenmemiş durumlar zayıf zamanlarda yok olabilir.

Rüyada arpa satmak maddi varlığının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada arpa yüklemek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada arpa ekmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada arpa toplamak eline hayırlı kazançların geçeceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine tabir olunur.

Rüyada arpa çalmak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada arpa yemek yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada arpa öğütmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada arpa serpmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments