Rüyada küçük bebeğin düştüğünü görmek

Rüyada küçük bebeğin düştüğünü görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işaret eder.

Rüyada küçük bebeğin düştüğünü gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren hayallerinizin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada küçük bebeğin düştüğünü görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, esenlik bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük bebeğin balkondan düştüğünü görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin yere düştüğünü görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine inanılır.

Rüyada bebeğin koltuktan düştüğünü görmek rakiplerini geride bırakacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten bir bebeğin düştüğünü görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğin apartmandan düştüğünü görmek bunalıma gireceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin kucaktan düştüğünü görmek kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine inanılır.

Rüyada bebeğin balkondan düştüğünü görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments