Rüyada kumaş dokumak

Rüyada kumaş dokumak alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada kumaş dokumak gördüyseniz:

  • Belli girişimlerinizin ilerlemesi noktasında bazı arkadaşlarınızın desteğini görebilirsiniz.

Rüyada top kumaş evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kumaş dokumak sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına inanılır.

Rüyada dikilmiş kumaş kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalettir.

Rüyada kumaş ölçmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada top kumaş taşımak her şeyin ters gideceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kumaş biçmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kumaş vermek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine yorulur.

Rüyada kot kumaş görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, hasretin biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments