Rüyada kutu içinde tesbih görmek

Rüyada kutu içinde tesbih görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine delalettir.

Rüyada kutu içinde tesbih gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle oldukça büyük para kaybedebilirsiniz.

Rüyada kutu içinde tesbih görmek ana baba sözü dinlemeye, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalettir.

Rüyada kutu içinde lokum görmek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada kutu içinde bebek görmek işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına tabir olunur.

Rüyada kutu içinde alyans görmek rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, komşular tarafından kötülenileceğine yorulur.

Rüyada kutu içinde akrep görmek işlerinin baltalanacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kutu icinde hediye almak zenginliği bulacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine rivayet eder.

Rüyada bir kutu içinde para görmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına tabir olunur.

Rüyada kutu içinde kitap görmek işinde herkesten bir adım önde olacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments