Rüyada makyaj yapmayı görmek

Rüyada makyaj yapmayı görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, sağlık sorunlarının son bulacağına, hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada makyaj yapmayı gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor.

Rüyada makyaj yapmayı görmek hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine inanılır.

Rüyada makyaj yapmayı unutmak sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada ekmek yapmayi görmek türlü musibetlere uğrayacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına işarettir.

Rüyada ödevini yapmayı unutmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada kaza yapmayı görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, vefakar bir insan olunacağına tabir olunur.

Rüyada kahve yapmayı öğrenmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına işaret eder.

Rüyada zina yapmayı istemek konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastanede doğum yapmayı beklemek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments