Rüyada memesi büyümek

Rüyada memesi büyümek yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, işlerini toparlayacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine rivayet eder.

Rüyada memesi büyümek gördüyseniz:

  • Sizin için çok fazla anlamı olmayan konuları müzakereye açmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada memesi büyümek sorunların atlatılacağına, hem de sevdiklerinin olacağına rivayet eder.

Rüyada kulak memesi yemek çözümlere ve çarelere kavuşacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek memesi görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaynana memesi görmek işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kadın memesi tutmak sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine delalet eder.

Rüyada kulak memesi kopmak tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan memesi görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalettir.

Rüyada üç memesi olduğunu görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments