Rüyada aslanın kedi yediğini görmek

Rüyada aslanın kedi yediğini görmek daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, umutlarının tazeleneceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, artık daha dikkatli davranacağına, kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslanın kedi yediğini gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz daha istikrarlı bir aşamaya geçecek şekilde beklenmedik bir dönüş alabilir.

Rüyada aslanın kedi yediğini görmek üzüntülerinin biteceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada bir aslanın kedi yediğini görmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslanın fare yediğini görmek rakipleri mağlup edeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada aslanın et yediğini görmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, alım zorluğu yaşamayacağına yorulur.

Rüyada aslanın kendisini yediğini görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada aslanın hayvan yediğini görmek saygınlık kazanacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalettir.

Rüyada aslanın koyun yediğini görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına delalet eder.

Rüyada aslanın kedi yemesi kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments