Rüyada mor erik ağacı görmek

Rüyada mor erik ağacı görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mor erik ağacı gördüyseniz:

  • Yoksa içinden çok zor çıkılabilecek sorunlarla karşıkarşıya kalabilirsiniz.

Rüyada erik ağacı görmek ve erik toplamak sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına tabir olunur.

Rüyada erik ağacı ve erik görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada erik ağacı görmek erik toplamak büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erik ağacı dikmek kazancın yar yarıya düşeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına işarettir.

Rüyada yeşil erik ağacı güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, karamsarlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada erik ağacı sulamak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına delalet eder.

Rüyada erik ağacı budamak kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada erik ve ağacı görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments