Rüyada okla saldırıya uğramak

Rüyada okla saldırıya uğramak sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, el açmayacağına, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada okla saldırıya uğramak gördüyseniz:

  • Yanlış yolu aşındırdığınızın ya da yanlış yerde zaman kaybettiğinizin farkına varabilir, daha az mücadele gerektiren ya da daha az rekabet içeren yollar arayabilirsiniz.

Rüyada okla saldırıya uğramak musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına delalet eder.

Rüyada okla avlanmak şansın ve istikbalin açık olduğuna, onlardan iyilik ve yardım göreceğine rivayet eder.

Rüyada okla öldürmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada bir insanı okla öldürmek daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine alamet eder.

Rüyada okla birini yaralamak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına işarettir.

Rüyada alnından okla vurulmak anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine yorulur.

Rüyada okla vurulmak görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına alamet eder.

Rüyada sırtından okla vurulduğunu görmek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments