Rüyada ölmüş babasının elini öptüğünü görmek

Rüyada ölmüş babasının elini öptüğünü görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babasının elini öptüğünü gördüyseniz:

  • İstediğiniz gibi yürümediği için size üzüntü veren bir ilişkiniz hakkında sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada ölmüş babasının elini öptüğünü görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına delalettir.

Rüyada babasının elini öptüğünü görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babasının öptüğünü görmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, geniş rızık elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölmüş babasının kendisini öptüğünü görmek sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine inanılır.

Rüyada ölmüş babanın elini öptüğünü görmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının elini görmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş babasının elini öptürmemesi çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasının elini öpmek yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments