Rüyada ay basi görmek

Rüyada ay basi görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, atılan adımların zarar vereceğine, sermaye elde edeceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine delalettir.

Rüyada ay basi gördüyseniz:

  • Düzenlemeler getiren önermeleriniz veya niyetiniz, karşı taraf tarafından tam da söylediğiniz şekilde anlaşılmayabilir.

Rüyada başı kapalı birini başı açık görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına alamet eder.

Rüyada ölü başı görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, keyiflerinin yerinde olacağına yorulur.

Rüyada başı çarpmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına işarettir.

Rüyada öküz başı çok rahat edeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada başı sabunlamak onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başı kanamak kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, her şeyi kuralına göre yapacağına delalettir.

Rüyada at başi görmek kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağ başı görmek sorunsuz geçeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Haber-ül Menam Rüyalardan Haber Veriyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments